Ung Fritid - Samtycke

Denna e-tjänst har 4 steg
  • 1. Samtycke
  • 2. Förhandsgranska
  • 3. Signera
  • 4. Skicka in

Information

Ung Fritid öppna mötesplatser är till för ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern. I fokus står ungdomars intressen och engagemang. Ung Fritid arrangerar även gruppverksamheter och kan då även omfatta mellanstadieelever.

 

Mötesplatsen ska vara trygg, jämställd och bygga på engagemang och ansvarstagande. Mötesplatserna ska vara fria från alkohol, narkotika, tobak, doping och våld.

Fritidsgården Örekilsgården besöker du utan att känna krav på att prestera. Ett härligt ”hängställe” att vara på. Här ställs krav på att respektera allas olikheter och visa det i både ord och handling.

 

Ung Fritid och Örekilsgården främjar ungas kreativitet genom att stötta och ta till vara på ungdomars idéer och alltid visa på möjligheter.

Ung Fritid arbetar ständigt för att bredda och utveckla samarbeten mellan fritidsgårdsverksamheten och föreningslivet i Munkedals kommun. 

 

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att ta kontakt med personal på Ung Fritid. Om du meddelar att du återkallar ditt medgivande kommer vi skyndsamt att radera personuppgifterna.

 

 Förutsättningar

  • Du behöver ett bank-ID för att starta e-tjänsten.
  • Du kan även ladda ner samtycke som blankett  i PDF-format, utan att logga in med bank-ID. Ifall PDF-blankett används, så måste blanketten skrivas ut och vara undertecknad av vårdnadshavare/myndig elev för att vara giltig. Den skickas eller lämnas in sedan till: Ung Fritid - Örekilsgården, Bruksvägen 6 A, 455 33 Munkedal 

 

Har du frågor?

Kontakta:

Ansvarig fritidsledare Hanna Andersson via e-mail hanna.andersson@munkedal.se  eller på telefon  0524 - 181 84

 

 

Behandling av personuppgifter

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om eleven och dig som vårdnadshavare, så som namn, adress, mobilnummer, personnummer, e-post och adress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna dokumentera din ansökan. Personuppgiftsansvarig är Barn- och Utbildningsnämnden. Läs mer om hur Munkedals kommun hanterar dina personuppgifter på munkedal.se.

 

 

Ordningsregler som gäller finns på Munkedal.se

Information

Inloggning

Inloggning krävs för denna e-tjänst

E-tjänsten måste signeras innan inskick

Tillgänglig som PDF

Ladda ned