Sommarfritids - Anmälan

Denna e-tjänst har 4 steg
  • 1. Anmälan sommarförskola
  • 2. Förhandsgranska
  • 3. Signera
  • 4. Skicka in



Information

 

Under veckorna 28 till och med 31 (10 juli till och med 4 augusti) kommer det sommaren 2023 bedrivas verksamhet på Inspiratörens förskola vid Lilla Foss i Munkedal och på Munkedalsskolans fritidshem. Övriga kommunala förskolor och fritidshem håller stängt under denna period.

De av er som har behov av barnomsorg dessa veckor måste anmäla ert/era barn till denna sommarverksamhet senast 21 april. Den sommaröppna verksamheten vänder sig endast till barn vars vårdnadshavare arbetar eller studerar dessa veckor. Så de av er vars barn kommer vara lediga dessa veckor kan bortse från denna information. På grund av att gruppsammansättningarna (barn och personal) blir nya, innebär det att verksamhetens innehåll inte kommer att se ut som vanligt.  

OBS! Det är separata ansökningar för förskola och fritidshem. Denna e-tjänst gäller enbart fritidshem.

 

Förutsättningar

  • Till anmälan ska bifogas ett intyg som är undertecknat av din arbetsgivare/studiesamordnare. Denna blankett kan du ladda ner här. Intyget finns även att hämta på ditt/dina barns förskola/fritidshem. Om det är två vårdnadshavare i familjen som anmäler behov av sommarverksamhet ska intyg lämnas för båda.
  • Du behöver BankID för att starta samt signera e-tjänsten.
  • Du kan även ladda ner anmälan som en blankett i PDF format, utan att logga in med BankID. Om PDF blankett används lämnas den in på ordinarie förskola/fritidshem tillsammans med undertecknat intyg från arbetsgivare.

 

Har du frågor?

Kontakta rektor för den förskola eller det fritidshem som ditt/dina barn går på. Se kontaktuppgifter på hemsidan eller ring via kommunens telefonväxel 0524-180 00.

 

Behandling av personuppgifter

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om barnet/eleven och dig som vårdnadshavare, så som namn, adress, mobilnummer, personnummer, e-post och adress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna dokumentera din ansökan. Personuppgiftsansvarig är Barn- och Utbildningsnämnden. Läs mer om hur Munkedals kommun hanterar dina personuppgifter på munkedal.se.

 

Information

Inloggning

Inloggning krävs för denna e-tjänst

E-tjänsten måste signeras innan inskick

Tillgänglig som PDF

Ladda ned