Gymnasiet/VUX - Beställning av betygskopia/studieintyg

  • 1. Fliknamn
  • 2. Förhandsgranska
  • 3. Signera
  • 4. Skicka in

Denna e-tjänst har 4 steg

Information

Här kan du som tidigare elev på Kunskapens Hus eller Processtekniska gymnasiet beställa kopior på dina betyg. Du kan även beställa studieintyg här.

 

Har du studerat på Naturbruksgymnasiet Dingle skall du maila till: uddetorp@vgregion.se för att få ut dina betygskopior.

Fyll i uppgifterna nedan så skickas kopiorna hem till dig via post inom 1—2 veckor. (Vecka 28-31 är skolan stängd och beställda dokument skickas till dig under vecka 32)

 

Förutsättningar

  • Du behöver ett bank-ID för att starta e-tjänsten.
  • Du kan även ladda ner ansökan som blankett  i PDF-format, utan att logga in med bank-ID. Ifall PDF-blankett används, så måste blanketten skrivas ut och vara undertecknad av vårdnadshavare/myndig elev för att vara giltig. Den skickas sedan till: Kunskapens hus, Kustvägen 12, 455 61 Dingle. 

 

 

Har du frågor?

Kontakta Eva Gilberg Olsson via e-post eva.gilberg.olsson@munkedal.se eller via telefon på 0524-181 62.

 

 

Behandling av personuppgifter

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om eleven och dig som vårdnadshavare, så som namn, adress, mobilnummer, personnummer, e-post och adress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna dokumentera din ansökan. Personuppgiftsansvarig är Barn- och Utbildningsnämnden. Läs mer om hur Munkedals kommun hanterar dina personuppgifter på munkedal.se.

 

 

Information

Inloggning

Inloggning krävs för denna e-tjänst

E-tjänsten måste signeras innan inskick

Tillgänglig som PDF

Ladda ned